Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Miloslav Heřmánek

24. 8. 2012 15:05
Pan Toman je autentický uchazeč

Mohu potvrdit, že pan Josef Toman myslí svůj zájem o prezidentský úřad vážně. Včera jsem od něj obdržel několik e-mailů, kde doplňuje další názory, které chtěl zveřejnit na webu http://prezident2013.eu a i na otázky v blogu pana Návrata odpověděl. Sám jsem v komentářích na Wikipedii autory upozorňoval na hodnověrnost osoby pana Tomana. Jediným kritériem posuzování by podle mého názoru mělo být autentické osobní prohlášení osoby, že ve volbách kandidovat chce. právo na to má každý občan splňující příslušné podmínky. To, že se patrně objeví řada lidí, kteří nakonec petiční oporu nezískají, je pravděpodobné. Nicméně taková spekulace nedává právo je předem diskvalifikovat.

0 0
možnosti

vezu maso pro doktora Jacksona

23. 8. 2012 19:49
to ze nekdo o sobe sesmoli webovou stranku opravdu nestaci

jako kriterium vyznamnosti. Dokud o nem seriozne nenapisi jini (a tim se nemysli opravdu nejaky blog) tak muze Wikipedi jen varit z vody a proto se takovymhle clankum brani.

0 0
možnosti

vezu maso pro doktora Jacksona

23. 8. 2012 19:56
Re: to ze nekdo o sobe sesmoli webovou stranku opravdu nestaci

Seriozni clanek alespon zaruci ze ten clovek existuje, ze to neni nejaky zerter delajici si z lidi dobry den.

Kdyby jste videl co vsechno se lide na Wikipedii snazi pridat - falesne osoby, neexistujici mesta, vymyslene staty - tak by jste byl vdecny aspon za tu malou kontrolu ktera tam jeste funguje.

0 0
možnosti

bednarik62

23. 8. 2012 15:52
Opravdu

se domnívám, že Josef Toman je kříženec pásovce malajského s Mao-tse-Tungem,

určitě by se líbil Josefu Švejkovi jako téma k povídkám

0 0
možnosti

-OB-

23. 8. 2012 15:48
Wikipedie je slepá vývojová

větev, je jen otázkou, kdy odumře…

0 0
možnosti

Oldřich Florian

23. 8. 2012 15:26
No...

Se zdroji na wiki je vždy problém, především teda s dokládáním významnosti. V pravidlech je také uvedeno, že blog se jako důkaz nepoužívá (což vlastně nedovoluje tam být komukoliv, kdo je známý díky blogům a pouze na blozích). Ale domnívám se, že když jde o kandidaturu na prezidenta a jednu zmínku v článku, nikoliv zakládání článku nového, tak by to mělo být v pořádku.

Mimochodem, kdo mě na wiki štve, je bolševik Elm, který všechno edituje pro svůj prospěch - např v článku "Meritokracie" nechal pouze kritiku a smazal skutečný popis, v článku "Pravice" nepřipustí zmínku o tom, že je zařazení Nacismu do extrémní pravice předmětem mnoha diskuzí apod. A těží právě z toho, že je na wiki populární. Společně s tvým nejmenovaným spolustraníkem se jim podařilo smazat jim nevyhovující stránku tím, že je nevýznamná (ačkoliv podmínky pro významnost byly dle pravidel splněny). Na wiki si každý dělá co chce a každý si tam přidává věci z jeho pohledu (např. příznivci Svobodných ve článku o nich). :-(

0 0
možnosti

Dluhousek Falloslav von Casa

23. 8. 2012 23:23
Re: No...

nacisti vzbuzuji kontroverze jen u liberalu, kteri tvrdi ze pojem pravice je synonymum liberalismu. proc by to tam melo byt?

dam vam to prikladem, komuniste oznacovali socialni demokraty za pravicaky. melo by byt zmineno v clanku o levici, ze zarazeni socialnich demokratu na levici je predmetem mnoha diskusi? Nebo v tomto pripade to, ze nejaka marginalni skupina otravovala a otravuje furt (pro bolseviky jsou socani kapitalisticti zaprodanci) uz dulezite neni?

0 0
možnosti

Ismael Woods

23. 8. 2012 15:25
Hm...

A tento člověk sehnal dost podpisů, aby mohl kandidovat? Nebo snad má šanci sehnat dost podpisů? Kolego, Vy jste příznivce Svobodných, že? Jistě tedy chápete, že Wiki (ať si hraje na co chce) je stále pořád soukromý projekt, některé články jsou v ní nechutně tendenční a spoléhat na ní skutečně není radno. Ovšem protože je to soukromá záležitost, může si majitel a jeho osoby pověřené (správci) rozhodovat, co tam chtějí a co ne.

Co se týče onoho pána, vygooglil jsem si ho (už to samo o sobě bylo dosti obtížné a nepřehledné) - je to obvzláště nechutný bolševik a lůzák. Nevidím důvod, proč by měla soukromá media takovou zrůdu propagovat, jeho "kandidatura" je čistě účelová věc, jako kdyby se za kandidáta na prezidenta prohlásila trafikantka na ulici.

1 0
možnosti

SAX 1

23. 8. 2012 19:16
Re: Hm... to není špatný nápad :-)

to není špatný nápad :-)

Kohopak byste tam rád viděl,.. jediného kandidáta?

Dovoluji si tipnout na Dlouhého že mám pravdu ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com