Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

osvetitel

4. 1. 2010 0:28
Miroslav Navrat se chce Navratit aby "jeho "zapadni

spolecnost nezanikla, zatimco jeho rodice v CSSR se nejspis div nepretrhli v budovani te socialisticke spolecnosti, ktera mela znamenat ten zanik te zapadni !!:0)))) Troufa si kritizovat me clanky jako nesmyslne a jako marneni zivotem ! :-))) Nekteri premoudreli cesti svejci jsou opravdu k popukani ! Uz jsem se dlouho tak nezasmal , nejen nad tim jeho foto , ale i nad tou "konstruktivni a oduvodnenou" kritikou meho prispevku !:-))))))))))

0 0
možnosti
MN

minafm

4. 1. 2010 14:31
Re: Miroslav Navrat se chce Navratit aby "jeho "zapadni

Ale já to nemyslel nějak zle. Jen se zamýšlím nad tím, že jste určitě schopný člověk a mohl byste tomuto světu mnoho dát a místo toho tady marníte čas příspěvky, na které se mi opravdu nechce konstruktivně reagovat, to je pravda...

0 0
možnosti
BH

BoboHml

3. 1. 2010 13:50
hm.....

:-/

0 0
možnosti
J

JBoksay

3. 1. 2010 12:05
Fejeton je důkazem účinnosti propagandy v praxi.

Dítě se obává levicového nebezpečí. Má doslova víru a proti ní se nedá nic racionálního říci. Přesvědčit fanatika nelze. Lze ho pouze ignorovat.

0 0
možnosti
MN

minafm

3. 1. 2010 13:33
Re: Fejeton je důkazem účinnosti propagandy v praxi.

Pokud byste to myslel vážně, tak byste si všiml, že to o čem byste se snažil přesvědčit ostatní, by bylo přesné pojmenování Vašeho stavu...

0 0
možnosti
TK

osvetitel

3. 1. 2010 8:40
Vse zavinil rozpad SSSR, protoze 40 let pul sveta

dependovalo na SSSR. Potom co je hodila SSSR prez palubu ve snaze zachranit ekonomicky sama sebe, seto nejak negativne muselo zacit driv nebo pozdejc projevovat ! USA to sama ani pri dobre vuly neutahne a navic je prolezla internacionalistama lobbujicima za cizi zajmy ! A Evropa se svejma "uzemnima narokama" jeden na druheho, nato nema, aby mohla kopirovat USA ! Toho vyuzila Cina a Internacionalni korporace, ktere chteji co nejlevnejsi pracovni sily. Navic Arabove se svym olejem uz nemusi hrat komedie na dve velmoce a proto se rozhodli ze budou take vladnout !:-)) A bude jeste hure, protoze dnes uz ma atomovky kdejakej bambula, a svetova multikulti chudina z kdejakeho "krovi" je na pochodu za lepsim !

0 0
možnosti
MN

minafm

3. 1. 2010 13:31
Re: Vse zavinil rozpad SSSR, protoze 40 let pul sveta

Nechcete se raději zabývat něčím smysluplnějším? Není toto marnění životem?

0 0
možnosti
L

lesicatko

3. 1. 2010 1:02
Na zamyslenie

Nič lepšieho, ako Kellera som nenašiel.

Ak podĺa aurtora svet ide naĺavo, tak zaujímavé, že Keller ako ľavicový sociolog hovorí čosi iné, oveĺa horšie - pričom vie ľahko zdôvodniť, že to "doĺava" je nevýhodné aj pre ľavicové myslenie. V podstate ideme mimo kontroly a pritom tvrdíme, že absolútne racionálne...

http://www.sme.sk/c/3743554/jan-keller-aurora-uz-nema-na-koho-vystrelit.html

0 0
možnosti
M

maxas

2. 1. 2010 23:56
Je to o dost horší, než myslíš.

Tenhle svět stůně, hlavně tedy lidská civilizace. Splácení státního dluhu předpokládá, že stát zůstane zachován, že bude existovat alespoň nějaké obecně respektované právo, a že všechno nevezme za své po globálním otřesu. A tu se nabízí hned několik možností. Válka z přelidnění tedy boj o zbylé zdroje k přežití. Válka civilizací o světovou nadvládu tedy ideologicky postavená, ale ve skutečnosti válka o životní prostor. Ekologická katastrofa, ženoucí miliony obyvatel ze svých domovů

První možnost je nejpravděpodobnější díky neregulovatelné porodnosti, zejména islámské, ale i jiné. A co bude s dluhem?  Je dost dobře možné, že na něj už nedojde. Budou onačejší problémy na pořadu dne. Co naplat.?!

0 0
možnosti
MN

minafm

3. 1. 2010 8:13
Re: Je to o dost horší, než myslíš.

Pokud zde chceme nadále žít, tak se musíme zbavit takového destruktivnímu a naivně pesimistickému myšlení. S tímto přístupem bychom se opravdu nikam nedostali a jen žili v neustálém strachu.

Soustřeďme se raději na ty pozitivní globální události, které mohou nastat a o ty usiluje!

http://www.robertslovak.cz/clanky-obecne/sen-a-strach.html

0 0
možnosti
K

kaktusak

2. 1. 2010 23:36
Levice nehlásá, že by stát měl lidi živit

Zdá se, že podléháte pravičácké propagandě, jestli něčemu takovému věříte.

0 0
možnosti
MN

minafm

3. 1. 2010 8:07
Re: Levice nehlásá, že by stát měl lidi živit

Něco takového, jako je pravicová propaganda může ovlivnit pouze lidi, kteří podlehli té levicové. Obávám se, že ani jedno není můj případ. A levice to 1) hlásá a 2) dělá a tím si je kupuje a stávají se z nich nesvéprávné a závislé ovce, namísto svobodných občanů.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

2. 1. 2010 23:31
Žádný návrat.

Vracet se do minulosti znamená totéž jako si celou naší minulost zopakovat.A to ve skutečnosti nelze.Koncepce sociálního státu se v posledních 60 letech velmi osvědčila a tudíž jde o příklad hodný následování.Skutečné bohatství a prosperitu nepřináší návrat k volnému kapitalismu někdy z konce 18. a 19.století.Ani kapitalismus z 20.let 20.století který vyvrcholil hospodářskou krizí.Skutečnou prosperitu vytváří koncepce sociálního státu která se prosadila v západním Německu někdy počátkem 50.let našeho století.A funguje dodnes.Osobně bych se přikláněl k tomu abychom si vzali za vzor tento stále dobře fungující a vyzkoušený model než se pouštět do neúspěšného opakování historie se všemi sociálními experimenty které přineslo také 20.století.A myslet dnes na budoucnost děti je sice hezké,ale na budoucnost dětí mysleli i nacisté a komunisté v polovině 20.století a jak to dopadlo.Pokud už myslíme na budoucnost tak na budoucnost celé této planety,protože na tomto kousku země nejsme sami.

0 0
možnosti

jrc

2. 1. 2010 23:16
Dal jsem Ti karmu,

za celkem rozumný názor. Jdi příkladem a nauč se alespoň pět cizích jazyků, aby jsi ty naše výrobky mohl vyvážet. Ten konec s vírou k Bohu, se Ti trochu nepovedl ! Přečti si můj článek, "Bože kde jsi ?" a věř raději ve svou vůli a schopnosti !

Jiří Čumpelík

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com