Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud bude Drahoš zvolen, bude pouze loutkou bez názoru a hlavně vůle za nějakým názorem stát a zasazovat se za něj. Za jeho volbu nám EU nepochybně zatleská, protože s jeho zpracováním v poslušného vazala nebude mít žádnou práci.

1 1
možnosti

Prosím jen v přeneseném názvu filmu: "Vrať se Návrate do hrobu!" Jaká většina? Možná ta, v níž se pohybuješ Ty (s prominutím tykám jako "kolegovi" z blogu). Zemana jsem minule nevolil (bylo to podobné jako teď, no a když jsem pak viděl knížete spát - žádná zvláštní charismatická protiosobnost zrovna po ruce nebyla - jako teď). Proč se neobjeví někdo (před časem) mladý jako jeden z "mužů listopadu ́89" třeba Šimon Pánek (dnes Člověk v tísni) (ne určitě jiní "vůdci" - třeba Monika Pajerová apod. probůh), ale někdo normální, mladší, charismatický a zásadový. Ti ale už mají svá lepší místečka s dobrým platem nebo se nacházejí pouze v literatuře, že.

0 0
možnosti

Buď Vás na škole moc nenaučili a nebo - v oboru politologie - učí špatně.

Moc rád si přečtu Váš komentář po volbách, tedy hlavně o té většině.

1 0
možnosti

J39a43r51a 72R74a15n53k

12. 1. 2018 22:48

Rozumna analyzaR^

0 5
možnosti

... stejně jako většina občanů nechci ... a dál už není třeba číst. Tyhle většiny si z minulosti moc dobře pamatuji. Zapadl byste do kolektivu. Já bych s hovory o většinách počkal až na konečný výsledek.

6 0
možnosti

Kdo teď volí Drahoše a způsobí jeho postup do druhého kola, tak v důsledku zvolil Zemana. Drahoš proti Zemanovi, jako politický amatér s názory, které ani sám nazná, nemá šanci. Tu šanci mohl mít jedině Topolánek.

7 2
možnosti
Foto

A to jste vycetla v kristalove kouli?

1 2
možnosti
Foto

Z celého výčtu kandidátů jsou tři, které bych v případě postupu do druhého kola proti MZ nevolil. Jsou to Kulhánek, ten mě vůbec neoslovil. Druhý je Topolánek, a to díky likvidace ODS, kterou jsem do té doby vždy volil. Třetím je právě Drahoš. Upozorňuji, že ho nehodnotím jako člověka, ani jako vědce či jinak, pouze jako kandidáta na prezidenta. Přijde mi názorově prázdný, odkázaný na svůj poradní tým, bez schopnosti se projevit a v případě nutnosti mít ostré lokty a buldočí zarputilost. V případě postupu Kulhánka a Topolánka bych nevolil nikoho, v případě postupu Drahoše budu, ač nerad, volit Zemana.

7 0
možnosti

Tak to je škoda. Zrovna Vy spolu s Janem Becherem jste ho mohli porazit :-)

3 4
možnosti

J24i83ř62í 60H19r26b46e90k

12. 1. 2018 16:36

Zemana jsem volit nechtěl, a pokud by proti němu seděl kdokoliv jiný, než Drahoš s Horáčkem, tak svůj úmysl splním. Paradoxně media a antizemanovci dělají vše pro to, aby byl Zeman zvolen znovu. Možná to jsou ty Boží mlýny, které semelou ty, kteří nejsou schopni volit pozitivně a nechali se Zemanem zahnat do fanatického vymezování se. Volba Drahoše znamená vítězství Zemana, na tento výrok se budu za necelý měsíc odvolávat a budu vypadat jako jasnovidec.:-)

3 2
možnosti
Foto

předpokládám, že jste četl Výzvu vědců a když ho volíte i přesto, tak si to třeba i za dvacet let v plné míře pěkně užijte. Mne už to trápit nebude. Připomíná mi to poválečná léta, kdy lidé se stejným přesvědčením volili komunisty, aby potom 40 let skučeli. Jenomže to nebylo tak strašný, I když mysleli jinak, byli to pořád Čechoslováci, kteří plodili Čechoslováky a ti začali uvažovat jinak. S muslimy to bude mnohem horší a bude to znamenat konec Evropy a tím i Česka jak je známe.

24 0
možnosti

P95e82t21r 83M96a68l69ý

12. 1. 2018 15:53

Výzvu vědců jsem četl právě poté, co bylo poukázáno na to, že Drahoš je vítač, který ji podepsal. I když oproti době, kdy tahle výzva vyšla, mám vzhledem k tomu, co se děje, na uprchlíky kritičtější názor než tehdy, tak ani dnes tam nevidím nic, pod co bych se sám nepodepsal. Rozhodně v tom nevidím žádné vítání.

2 9
možnosti

Letošní nabídka kandidátů je zajímavá a pestrá. A hodně lidí, kteří nechtějí volit Zemana, váhá mezi několika jinými. Takže ve druhém kole nebudou mít problém volit někoho jiného, než v prvním. Hlasy Hilšera, Drahoše, Fischera, Horáčka a částečně i Topolánka se ve druhém kole sečtou. Jediné, kdy by bylo lepší volit Zemana, by bylo při postupu Hanniga a Hynka.

2 1
možnosti
Foto

Hannig = Zeman. Sam prohlasuje, ze maji stejne nazory.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS