Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A že ta "kobliha" tady jako jedna z mála milionářů platí daně to vám taky vadí? Jak vám pan Fogel radí, najdi si holku, tak já vám radím holku i kluka.

0 0
možnosti

J69i15ř32í 66F17o39g50e79l

14. 10. 2016 8:20

Najsi si holku.....

1 0
možnosti
Foto

L60e98o15n 19T31o74m16e49v

9. 10. 2016 18:30

další brouk Pytlík a jeho hodnocení voleb....

3 1
možnosti

J61a10n 19R92á92ž

9. 10. 2016 12:28

Nejúžasnější myšlenka autorovy zmatené myslí je, že by pravicové strany měly bojkotovat ANO.

Opravdu geniální. Pomineme-li fakt, že TOP považuje za pravicovou stranu jen pár pražských troubů, tak to by se měla ODS a TOP09 spojit s ČSSD, Zelenými, Piráty a chameleony z KDU/ČSL? To by byly opravdu plodné koalice!

4 1
možnosti
Foto

Lidi prostě nemohou zapomenout Babišovi, že odstavil Kalouska se Schwarzenbergem. To jsou totiž politici, kteří dělali politiku proti nim a proti národním zájmům. Vše ostatní už nebylo důležité.

4 6
možnosti

:-).......Čemu se divíte autore? Kolik hodnot vytvořil za svůj život Kalousek, Sobotka, a třeba mladý Benda ? Jejich jediným výrobním nástrojem jsou ústa, někdy značně nevymáchaná ! Je to příznačné u Kalouska ! Vám se nelíbí, že se konečně v naší zemi něco mění k lepšímu? KOnečně se začíná snižovat každoroční zadlužování, a jak je vidět ANO šláplo na palečky starým strukturám, které si tu nekontrolovaně rozebíraly republiku.

Materiálu na internetu najdete dost. Že to do běhu věcí zasáhlo je zřejmé, protože už se organizují koalice tak, aby se vyloučilo z vedení krajů ANO. Stará parta drží při sobě, chraň BOže, aby nám někdo staré zaběhané kšefty rušil!

JSte mladý, jste chytrý, ale sledujte víc život kolem sebe a nebuďte kritický jen k lidem, kteří nejsou s Vámi ideologicky spřízněni ! RvRvRv

9 2
možnosti
Foto

Babiš syn nomenklaturní komunistické rodiny, dobrovolný agent StB, který udával své spolupracovníky, který pomocí do současné doby neznámé společnosti Ost Finanz undInvestition z ničeho získává miliardový majetek. Přesto lidi jdou a dají mu hlas. Za dobu, co je ministrem vzrostl jeho majetek ze státní dotací o 6 miliard. Například v současné době kauzaprodeje pozemků Babišovy firmy státu. Ten nejprve připravil zákon, kterým sivýkupní cenu zvýšil na zhruba čtyřnásobek původních výkupních cen a potétyto pozemky Babišova firma IMOBA prodala státu. IMOBA tak dostala od státupři výkupu 231 korun za m2, tedy 4x více než sousední zemědělec, kterýdostal pouze 60 korun za m2. V roce 215 vznika Babišova firma Uniles, která okmažitě po vzniku dostává miliardovou zakázaku v Krušných horách.

3 4
možnosti

Karma.Dobře zhodnoceno.

3 3
možnosti

Výsledky voleb především ukázaly,

- že lidé mají po krk té negativní demagogie namířené proti Babišovi, které ve volební kampani vévodilo TOP09 s Kalouskem, které přicmrndovaly ostatní strany a kterou i Vy zde znovu prezentujete....

- že přes všechny snahy mainstreamových médií před volbami co nejvíce omezit přístup Okamury do médií a co nejvíce degradovat a zesměšnit téma migrace, lidé i tak poslali zástupce SPDSPO do 11 krajů.

Myslím, že teď nahnědlý není Okamura, ale hnědý je spíš Kalousek a spol., a to od zadnic až na záda.

19 6
možnosti

Okamura nezískal celorepublikově ani pět procent,pokud odečtu fakt,že byl v koalici se Zemanovci a nevolila Praha,kde Okamura skoro nikoho nezajímá,odpovídá jeho celorepublikový vysledek cca 3 až 4 procenta odhadum do parlamentních voleb.Ostatní "vlastenecké" a zde oslavované strany zcela totálně propadly,stejně jako "vlastenci" kandidující do Senátu...

2 2
možnosti
Foto

Tak vidíte jaký z toho máte zmatek v hlavě. K příštím volbám raději nechoďte, nejprve běžte nasbírat do světa alespoň nějaké zkušenosti s praktickým životem.

8 2
možnosti

Možná byste neměl tolik sledovat zpravodajství ČT:-)

6 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS