Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud pan Pogge a případně i pan Návrat někoho genocidují, souhlasím aby s tím co nejrychleji přestali.

My ostatní, co nikoho negenocidujeme, jim v tom budeme fandit.

1 0
možnosti

O89n23d90r73a 28G97l50a94c

19. 7. 2016 20:24

Tady se týmy znalců potí s tím, aby usvědčili jednoho Dahlgrena ze čtyř vražd. Vy nebo ňákej Pogg nám jich přištráfnete 18 mega za rok a žádnej problém...

2 0
možnosti

Problém Afričanů spočívá v tom, že žijí mentálně v pravěku a podle toho se množí: co nejvíc. I kdyby do nich OSN nalila nevím kolik peněz, budou se rozmnožovat ještě víc a tak pořád dokola. To není řešení. Řešením je, že černoši resp. Afričani a podobné národy musí pochopit, že tudy cesta nevede. Nakonec to pochopí. někde jsem četl odhad, že v Africe přibude do roku 2100 300 milionů lidí - jak je chcete živit, pokud probíhjá globální oteplování a Afrika speciálně bude stále vysychat?

2 1
možnosti

Naivní mladý muži. Jediné, co má smysl jim zdarma poskytovat, jsou kondomy.

9 0
možnosti

Jediný způsob jak jim pomoci je jim nepomáhat. Nejsem věřící, ale už v bibli je napsáno jak správně pomoci. Na takzvané pomoci pouze zbohatla celá řada organizací a podobných pijavic, kdy jen malá část pomoci se dostala k potřebným a zbytek prostředků byl odkloněn. V důsledku je pouze nasytili, nic nenaučili a způsobili populační explozi. Aby měli větší kšeft. A další kšeft si zajišťují takovouto mediální manipulací a masáží. Afrika se musí sama dostat ze svých problémů. My jim můžeme ukázat jak se to dá dělat, případně těm kteří o to stojí otevřít naše školy

8 0
možnosti

Četl jsem že ta obrovská populační exploze je dosti ovlivněna snížením dětské úmrtnosti, nejen že tam rodí více potomků. Sýrie není Afrika a i tam stoupl za poslední půlstoletí počet obyvatel více jak 3x(!).

Jinak s těmi školami - Afričané po studiích se zpět domů moc nehrnou, taková Francie je přece lepší štace.

2 0
možnosti

P38e64t18r 88B16ü52r23g74e29r

19. 7. 2016 17:31

Ale to jsme pořád ve Slunečním státě utopických socialistů minulých století!

Svět se nestane lepším, když bohatší budou rozdávat peníze chudším. Ostatně: almužna žebrákovi či vánoční polévka nalévaná panem primátorem nejsou žádná systémová opatření. V našem globálním světě žije několik pospolitostí, a ne všechny mají stejný kalendář. Někde je středověk, někde panuje osvícený mocnář. Ale projít si všemi stupni vývoje se stejně musí - jako se nelze státi dědečkem, aniž bych byl předtím otcem. A navíc ani peníze nemusí nutně chudobě zabránit: podívete se na země Zálivu sedící na naftě. Myslíte, že tam jsou JEN nechudobní lidé?

7 0
možnosti

Nevím jak jste došel k tomu číslu. Ale pravdou je, že bohaté státy ročně dají rozvojovému světu miliardy dolarů. Bohužel ty se k těm chudým nedostanou. jak to chcete změnit?:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com