Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výživná diskuse...jdu na ten článek;-)

0 0
možnosti
Foto

Hotovo....no, taky občas mluvím ze spaní.;-) Imigranti a Kalousek nejsou mé oblíbené krmivo. Nestravitelné;-)

0 0
možnosti

Myslet si, že hlavním tématem příštích voleb bude pravice x levice, znamená naprosté nepochopení současné společnosti.

1 0
možnosti

To já ale netvrdím. Tím hlavním tématem zřejmě bohužel zase bude to, zda chceme být vyspělou a svobodnou západní demokracií, nebo zaostalou (východní) oligarchií. V závorce je to proto, že to samé hrozí celé EU.

0 0
možnosti

Dáváte tomu pravolevému, librálněkonzervativnímu, rudozelenému, eurohujerskému spolku, plnému myšlenkových titánů slušné perspektivy. No, já to vidím spíš tak, že při příštích volbách to bude hlavně boj o překročení pětiprocentní hranice.

0 0
možnosti

Pravice u nás skoro nikdy nedovládla. byly předčasné volby. A pravice je návrat k chudobě. naposled zvyšovala min. mzdu v roce 1998 na 2650 hrubého a od té doby byla vždy proti jejímu zvýšení. kdyby vládla doteď byla by min mzda těch 2650 hrubéhio. Byli bychom snad nejchudší na světě. Pravici může volit jen hlupák.

3 0
možnosti

Co furt máte s tou minimální mzdou? Měl jste se líp učit a teď jste mohl dělat za víc.

0 2
možnosti

TOP 09 nemá nic společného s konzervativní pravicovou politikou,spíše naopak.Imigraci se začínají bránit i západni státy EU,čili nechápu,o jaké xenofobii píšete,to by musela být xenofobní celá Evropa.Žádný pravicový politik by nepodpořil takovouto imigraci.Označovat všechny kritiky imigrace xenofoby,je rétorika bolševika,ne pravičáka.

Je úsměvné,že i když takové státy,jako Norsko,se začínají migrantům bránit,Vy neustále píšete o xenofobii,proruských trollech,atd.

Jste levičáci non plus ultra,budiž,ale aspoň si nehrajte na pravici.

5 0
možnosti

V oblasti imigrace je myslím důležité, jaké argumenty člověk používá a do jaké míry. Souhlasím s vámi, že označovat všechny kritiky imigrace za xenofoby, je nesmysl, který bohužel někteří lidé dělají. Domnívám se, že pokud kritizujeme masovou imigraci a nezvládnou integraci v některých severozápadních státech, a chceme se tomu u nás vyvaovat, tak je to v pořádku.

Ale pokud budeme odmítat jakoukoliv imigraci, pokud budeme odmítat jakkoliv pomáhat uprchlíkům, včetně větší rozvojové a vojenské pomoci, pokud budeme chtít zakazovat nějaké náboženství nebo pokud budeme na ulicích rasisty a xenofoby, tak je to špatně.

1 0
možnosti

:-)R^

Nadávky jste ale čekal, ne ? :-)

0 1
možnosti

J37a90n 57R12á88ž

27. 11. 2015 18:46

Je dobře, že mladí ještě mají ideály a jsou důveřiví. Jen by se  neměli  vzdalovat realitě. 

Není v české politice více kontroverzního politika, než je Kalousek. Umí perfektně zamaskovat, kde má osobní zájem, ale u hazardu se musel odkrýt. Ještě že Valentu hodil na krk Svobodným a nepřivázal si ho jako mlýnský kámen na krk sám.

Ale uznávám jako jeho klad, že je stále loajální k lesníkovi Karlovi, i když mu je jasné, že Karlovy názory ztrácí počet sympatizantů v přímé úměře s nárůstem  počtu ilegálů v Evropě a s rostoucí frustrací Evropanů  z neschopnosti bruselských elit jakkoliv řešit nějaký skutečný problém Evropské unie.

2 0
možnosti
Foto

Ptáte se, proč nebyl Kalousek nikdy obviněný.

Sice nemusím Babiše, ale má naprostou pravdu v tom, že pokud má spřízněnou státní zástupkyni, přes kterou všechna obvinění zamete pod koberec, tak nebude nikdy obžalovaný, na rozdíl třeba od Dr. Ratha.

To je výhoda tzv. nezávislé justice, kdy se soudce ani státní zástupce nemusí nikomu zpovídat a může si dělat co chce.

7 1
možnosti

Ale no tak, pane Petříku, ona je jediná státní zástupkyně v republice ? Trestní oznámení může (resp. MUSÍ) podat každý státní zástupce, jakmile se o TČ dozví. Že by je měl ďábel Kalousek pod palcem všechny ? ;-D No, hlavně že dostáváte ty plusy ! ;-D

1 2
možnosti

Poučili se z chyb . . . 

A teď už jako budou sekat dobrotu, když mají to poučení z krizového vývoje?

5 0
možnosti

Hm, Kalousek symbol korupce a nejhorší křivák a politický hochštapler jakého tahle země kdy měla nás zachrání8-o.

A na pomoc si přizve mládež s cedulkami WELCOME a mohamedánské a africké migranty, kteří ohromně pomohou naší ekonomice a hlavně vědě a výzkumu a  v budoucnu postarají o naše důchodce. ;-D;-D;-D

16 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com