Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Příliš ideálů a plno rozporů je v článku autora.My,kteří jsme se za více jak 50 let nedokázali vypořádat s cikány se prý musíme vypořádat s uprchlíky z jiné kultury.

Já říkám...a proč musíme??? Musíme si chránit hranice,chovat se slušně sami k sobě ale co nemusíme je to,starat se o chlapy,kteří místo aby bojovali ve své zemi chtějí,abychom my bojovali za ně.

2 0
možnosti
MR

Vstoupili jsme do nové epochy, kde budou velmi tvrdé lekce abychom nakonec pochopili že svět nikdy nebude podle nás, bude svůj a drsný a nakonec si uvědomili jaké máme civilizační štěstí, kdy naše historie nám umožnila vytvořit vyspělou, rozvinutou a občanskou společnost, jež nelze importovat do světa a slepě ji vyžadovat po ostatních.

Je to o rozpadu globalizace světa, na mocenská centra a místa bezpráví a chaosu.

Nebude v naší moci nikdy vytvořit svět bezpečným a pro všechny lidi alespoň dobré životní kvality.

Zkrátka naše generace a zvláště mladé generace se odtrhly od reality a žijí v umělém sociálním světě, kde je jim všelijak umetána cestička v životech, tak že nevnímají opravdové stavy, chování a různorodost lidských civilizací ve světě.

Navíc není to nic nového pod sluncem, je zde Madrid, Londýn, Mnichov, New York, rozpad Jugoslávie, Ukrajina, IRA, bouře v Paříži ... .

Je potřeba trochu poodstoupit a naučit se vnímat děje generačním časem než našim lidským jepičím, pak dochází k těmto tvrdým lekcím ... .

3 0
možnosti
JR

J23a22r69a 53R70a19n82k

14. 11. 2015 19:41

Dnes s Vami mohu po dvou mesicich opet souhlasit, pane Radku, Me nesohlaseni bylo jen z duvodu hazeni absolutne vseho na USA, jsem pacifista a ja osobne davam spis vinu testosteronu. Dik za ten prispevek, je vystiznejsi nez clanekR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com