Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O52t88a95k56a14r 75S60e87k29l

27. 2. 2015 18:36

S Vaším hodnocením ANO lze souhlasit. Nějak jsem si vzpomněl na citát ze kterési akce Skoumala s Vodňanským : jejich povaha jest ambivalentní - někde prospívají , někde škodí....

Tristní je spíše to , že nelevičáci nemají jinou alternativu. Pravice se za 20 let dokázala tak rozmělnit , rozhádat a vlastně sama sebe destruovat na zopár marginálních straniček . Je jich plný politický hřbitov... US ,Demokratická Unie , jaksetovšechnojmenovalo .....

Takže volíme mezi Babišem a Sobotkou.

To je asi  lepší jít na pivo.

1 0
možnosti

J68a37n 53R97á95ž

27. 2. 2015 18:25

S tou Kleslovou máte pravdu. To je žába na prameni.

Faltýnek je ale politický pragmatik, bez ideálů a stanfardní politický cynik, jakých je ve Sněmovně i Senátu plno. Babiš ho vedle sebe potřebuje, protože na rozdíl od něj, Faltýnek ví jak to v reálné politice funguje. Bez jeho rad by Babiš vyrobil víc "bot" než Baťa.

Ale Kleslová....to je jiný kafe! I když to bude pro Hnutí ANO velký průšvih, tak asi zvolena bude. Praha bude mít na sjezdu hodně delegátů, a běžné sjezdové šachy, "My podpoříme vašeho kandidáta, když vy podpoříte našeho" její zvolení zaručí!

Máte pravdu: Kleslová může hodně lidí od podpory ANO odradit! I členů!!! Takže jsem taky zvědavý jak to dopadne. P.S. Nějakou ideologii od tohoto Sněmu nikdo neočekává. Bude to jen boj o koryta pod tvrdou taktovkou Babiše. On vůbec nechápe, nebo ani zatím chápat nechce, že sjezd delegátů politické strany/hnutí je něco jiného než valná hromada Agrofertu, kde má on sám, jako majoritní akcionář, rozhodující počet hlasů. Ale delegáti na tomto Sněmu budou pravdepodobně jako ovce souhlasit se vším, co guru nadiktuje. Jestli to bude příště jiné, rozhodne o dalším setrvání Hnutí ANO v politice, neb i ovce se jednou vzbouří!

2 0
možnosti
Foto

Neviděl jsem od nich žádný profilový dokument, politický. Jsou (kromě: ano, my to uděláme) naprosto nečitelní. Pokud o sobě tvrdí, že jsou pravicoví (nikde jsem to neviděl), budou pravicoví asi jako VV, TOP, ODS, KDU-ČSL & spol., tedy nic.

3 1
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com