Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co to je za heslo? Nevolte nezvolitelné strany.

Každá kandidující strana je zvolitelná, pokud najde potřebný počet sympatizantů.

Kolik neparlamentních stran by bylo již v parlamentu, kdyby se volilo dle svědomí a nepolitizovalo, jestli se tam strana dostane, nebo ne.

0 0
možnosti

XVol si koho chceš:-P

0 0
možnosti
Foto

Pokud vynechám tu část, koho budete volit, tak svámí převážně souhlasím. Jen bych Piráty neřadil do frakce zelených, přece jen jejich představa o EU je trochu rozdílná a navíc nejspíše by se museli přejmenovat, jelikož Piráti by nechtěli být čistě pod zelenými, protože to by pak ztratili svojí identitu. Spiš by chtěli založit vlastní frakci, to by ale vyžadovalo být úspěšní ve více zemí.

1 0
možnosti

No, podle mě tam taky úplně nepatří. Ale třeba švédští Piráti jsou součástí zelené frakce. Pokud by měli dostatek europoslanců, tak by jistě bylo na místě, aby si Piráti vytvořili frakci novou.

0 0
možnosti

Poslouchal jsem nedávno audio reklamu v rádiu a nestačil jsem se divit. V podstatě všechno je otázka zákazu žárovek, nulové DH na plenky a tvrdé odmítání něčeho, co ani nemůžeme přijmout ( EURO). Reklama, postavená na negativistických heslech, nenechávají na EU nit suchou, v podstatě cílená na lidi, kteří k volbám stejně nepůjdou.

Smutné pro ty, kdo k volbám jít chtějí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com