Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

ant.

17. 1. 2010 22:17
...oceňuji váš smysl pro humor..

...to s těmi zelenými a lidovci se fakt povedlo - i když ani "osobnost"  Švejnar není k zahození ...;-D...být vámi, tak bych ještě  více rozvedl osobní zásluhy pana Fischera při záchraně této republiky...ale marně se pokouším vzpomenout, co tak zásadního dokázal prosadit  - tedy kromě toho, že jako odborník na kůrovce oznámil, že z něho nemá strach a že Šumavě kůrovec neuškodí...:-)

0 0
možnosti
MN

CrayXLP

17. 1. 2010 1:13
Tyhle "otevřené dopisy" fakt miluji..

NO to je fakt paráda.. další upřímný.. tzv. "otevřený dopis" (někdo jiný by to nazval "veřejnou stížností", a ještě lépe.. "většiny dotčených"..

Zaprvé.. vy si vůbec nepamatuje a nemáte ani páru o tom, jaká byla politika v 80. letech nebo jak ideálně působila změna na přelomu let 89-92

Zadruhé.. jste takový naivka (nebo zbabělec?)¨, že svůj "otevřený dopis píšete na blogu idnes.cz? Myslíte si jako, že se to k současnému premiérovi donese skrze nějaký monitoring, co mu dělá jeho sekretaritát??!

proč jste mu to neposlal přímo do sídla vlády a nepodepsal se? Jsem přesvědčen, že váš dopis by v koši neskončil. Ale to je asi moc práce.. a hlavně by o tom nikdo nevěděl, že píšete "otevřený dopis"..

- jenže ty "otevřené dopisy" tady píše kterýkoliv "nadšenec" z euforie, že mu někdo "dal prostor vyjádřit se" (tvz. blog). Dobrých "blogujících", kteří mají o čem, poutavě a racionálně se vyjadřovat je asi tak 0.1 %. [

0 0
možnosti
MF

falm

17. 1. 2010 4:21
Re: Tyhle "otevřené dopisy" fakt miluji..

Že mu najednou to členství v KSČ nevadí, že jo?

Dokonce se přiznává, že bývalého člena KSČ obdivuje.

Kdopak nám to tady zase hraje nějaké podivné mediální hry?

Ještě měl napsat, že přidáním se k víře své minulé hříchy dotyčný odčinil. Aby to bylo kompletní. !!

0 0
možnosti
PH

petrph

16. 1. 2010 22:45
a opravdu je ta vláda nejlepší?

Suďme spravedlivě, copak že se za téhle vlády povedlo?

Kanada nám zavedla víza, přibližně o dvěstě miliard se zvýšil státní dluh, o dalších sto miliard se může ještě zvednout (díky chybě v zákoně o sociálním pojištěním), zvedly se daně ale výtěžky z nich už se rozfrncaly, snížiliy se mateřské ale zvedly se platy policajtům, neudělalo se nic pro důchodovou reformu, neudělalo se nic pro snížení korupce, kvůli změne trestního zákoníku se te´d pouští na svobodu spousta kriminálníků... Opravdu je toto ta nejlepší vláda kterou si přejeme???

0 0
možnosti
K

kaktusak

17. 1. 2010 0:52
Re: a opravdu je ta vláda nejlepší?

Současná vláda se zdá nejlepší při srovnání s minulou vládou Topolánkovou.

0 0
možnosti
JN

Já, Claudius

16. 1. 2010 21:58
Je vám 19

O minulém režimu víte jen to, co vám nacpala do hlavy oficiální doktrina. Sám jste se uvažovat nepokusil. Ale byl jste zděšen, a to je důležité.

0 0
možnosti
MN

minafm

17. 1. 2010 9:17
Re: Je vám 19

Jsem rád, že umíte na základě pár řádků přečíst celkový vývoj mé osobnosti, mých názorů a postojů v historii celého mého života. Jak jste se k této schopnosti dostal?

0 0
možnosti
L

lejnok

16. 1. 2010 18:25
KDU-ČSL a SZ), které mají skutečnou vůli bojovat proti zlu

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VDSN

Vůdce: Dluhy se neplatí!

16. 1. 2010 20:58
Re: KDU-ČSL a SZ), které mají skutečnou vůli bojovat proti zlu

Lépe bych to nenapsal!R^

0 0
možnosti
AB

[eT]

16. 1. 2010 18:18
Asi se snažíte přemýšlet, bod pro Vás.

Ale: soudím tak jen základě cca prvního odstavce článku, zbytek je dost šílený. Aplikujte stejné myšlení nejen na ODS, CSDD etc, ale i na SZ, KDU, TOP - _všechno_ to jsou stejní lidé od roku 1990 a dost z nich ještě déle (sic)! Jediná šance je volit _nové_ strany (žádné převlékače jako Zeman nebo Kalousek). Přemýšlejte.

0 0
možnosti
MN

minafm

16. 1. 2010 18:44
Re: Asi se snažíte přemýšlet, bod pro Vás.

Dnešní KDU-ČSL je z drtivé většiny na stejné morální úrovni jako ty nové strany, které myslíte. O tom jsem nejen přesvědčen, ale také to vím. Se Zemanem a Kalouskem s Vámi souhlasím.

0 0
možnosti
C

coj@nato

16. 1. 2010 18:03
Něco jsem si od Vás už přečetl a ....

zjišťuji že Vám to docela dost přemýšlí. Za to máte ode mě karmuR^......

Jste ještě trochu (neberte to ve zlém) nevyzrálý, mlady muž. Mohu Vám dát zapravdu snad v tom, že pan Fischer je i přes svoje bývalé členství v KSČ v podstatě jedním z premiérů, kteří se chovají nebývale slušně, seriózně, odborně a prozatím vskutku otevřeně. Jenže, začínalo to kdysi po "sametu" taky soudruhem, panem Čalfou, který je už "za vodou".

Já si jen kladu otázku, proč zde máme mít, 20 let po "sametu", na politickém výsluní a v nejvyšších postech stále nějaké bývalé soudruhy nebo přímo nomenklaturní kádry. A nebo také jiné zkompromitované, nečestné, všehoschopné osoby a jiné lháře a lumpy.

Panu Fischerovi bych také přál, aby úspěšně dokončil svoji nelehkou "misi" a doufám, že jen ve prospěch občanů a tohoto státu. Ale takový dopis bych mu určitě nepsal. 

Jinak také přeji mnoho úspěchů i Vám. A přemýšlejte.

0 0
možnosti
MN

minafm

16. 1. 2010 18:47
Re: Něco jsem si od Vás už přečetl a ....

Děkuji za Váš názor. Souhlasím s Vámi a v USA za nevyzrálého považují tamní občané a odborná veřejnost i skoro padesátiletého Obamu, takže u mě je to zcela v pořádku.

Ale je škoda, že i po dvaceti letech je nejpopulárnější premiér právě bývalý člen zločinecké organizace. Minimálně za čtyři roky bude lepší!

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

16. 1. 2010 17:59
Pardon--malá poznámka

mladý chlapče, žijete v reálném socializmu, kdy lenoši a zloději se mají lépe, než poctiví fachmani. Všechny partaje jsou v podstatě stejné, s vyjímkou KSČSSD, kteří své panování úzce spojují s těsnou spoluprací s Ruskem, t.j. východní orientální mocností, která zde v půlce Evropy--diktovala 45 let. Tato mocnost odvozuje svou touhu po světovládě pouze a jenom z  vlastnictví nalezišť ropy a plynu, Nebýt těchto taktických komodit, neměla by co světu nabídnout a nemohla by ani nic diktovat. Naši tzv Zelení jsou chudáci, svou touhu po moci odůvodňují ochranou přírody, která však vládne podle svých zákonů a žádný zelený frajer ji nijak neovlivní. Co vychrlí za jedy 20 čínských a ruských fabrik z komínů za 5 let--, to lehce zastane jedna parádní erupce sopky za čtvrt hodiny.

0 0
možnosti
E

editi

16. 1. 2010 18:08
Re: Pardon--malá poznámka

Bohužel nebýt Rusů, tak ani ty nemůžeš psát tyto řádky. Proto neblinkej chůjoviny a buď vděčný, že jich ve válce tolik padlo aby ty jsi se mohl narodit.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VH

cvlad

16. 1. 2010 17:57
Blábol.

A alespoň bych napsal správně jména.Rv

0 0
možnosti
Z

zohan

16. 1. 2010 17:51
az se mladi umoudri :o))

dvě strany (KDU-ČSL a SZ), které mají skutečnou vůli bojovat proti zlu ????

KDU - Svoboda,Kalousek,Cunek...vedeni strany s vuli ? ;-D R^ jejich otisky prstu nejsou nikde,na co sahli to ukradli ;-) 

SZ - Kacka,Bursik,Kocab ?...;-( 

Hrimal&Drimal 09 - nechapu jak muze nekdo s Kalousem ztracet cas stejne jako s knizetem Drimalem nejen za pozovani  s kluky z Bilderbergu.

Kazdopadne vsichni tito niceho se nestitici exoti spolupracovali s kymkoliv jen aby byli u lizu,podileli se na devastaci statu uplne stejnou mirou jako socani s ODS,podporili komunistu na post premiera a byvaleho komunistu na sefa vnitra 

0 0
možnosti
Z

zohan

16. 1. 2010 17:56
Re: az se mladi umoudri :o))

vnitro jiz konapo bolsevicku - DS neni rozhodne zadna dobra vec.Ale zpusob jejiho zastaveni je totalitni.Co ci kdo bude priste ? poslou nekoho hajlovat napriklad zrovna mezi zelene a pak je pro sympatie extremistu zakazi ? Spoji se komancove s CSSD a zakazi podobne vsechny strany ? podobne lze totiz zakazat jakykoliv spolek .DS je spatna strana,ale precedens zakazani je daleko nebezpecnejsi a nejhorsi co vidim - ze takove jednani komunistu ve vlade lide podporuji :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 213
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1364x
Umírněně středový liberální demokrat a doktorský student na Katedře politologie FSS MU v Brně.

Více info na: www.mireknavrat.com